Plus-1-toernooi

Plus-1-toernooi

Informatie

Beste leden, ouder(s)/verzorger(s) en andere geïnteresseerden,

Graag nodigen we jullie uit voor het volgende toernooi op zondag 2 juni. Wat voorheen bekend was als het ouder-kindtoernooi hebben we omgedoopt tot het plus-1-toernooi. De lijn die we vorig jaar zagen trekken we door. Dus ieder lid mag een introducee meenemen! De bedoeling van het toernooi is dat ieder lid samen speelt met een niet-lid, want dan kunnen we meer mensen kennis laten maken met de sport en de vereniging. We snappen dat je graag met je ouder/verzorger zou willen samen spelen. Als deze ook lid is, dan kun je natuurlijk gewoon samen spelen.

Hoe meld ik me aan?

Leden van SCBC Reeshof melden zich aan via toernooi.nl. Voor het aanmaken van een account heb je een bondsnummer nodig. Weet je het bondsnummer niet of kun je de mail nergens vinden? Geen probleem! Je kunt het opvragen bij de ledenadministratie of bij de toernooicommissie.

Eten we naderhand weer frietjes?

Jazeker! Café Dongewijk is in verband met een kleine verbouwing tot 16.00 geopend dus hebben we een alternatief geregeld. Om 18.15 staat op de parkeerplaats een frietkot klaar waar je onbeperkt friet en snacks kunt eten! De kosten?

Tot tien jaar: €6,- p.p.
Vanaf tien jaar: €8,- p.p.

Als je je aanmeld voor het toernooi, kun je je ook aanmelden voor het onderdeel ‘friet’.

Kunnen we van te voren even samen oefenen?

Jazeker! De jeugd kan oefenen op de trainingsavond en de senioren op de vaste speelavond. Hieronder kun je de exacte data terugvinden.

Maandag 27-05
Dinsdag 28-05
Donderdag 30-5
Vrijdag 31-05
Zaterdag 01-06

Wat zijn de inschrijfkosten?

De kosten zijn € 5,20 per persoon.

Tot slot

We hopen op veel inschrijven, zodat we een volle zaal met blije gezichtjes hebben! Je kunt je aanmelden tot en met 19 mei.

Groetjes,

De toernooicommissie.