Nieuws

BC REESHOF 1 PROMOVEERT NAAR 3e DIVISIE LANDELIJK

Op zondag 21 januari werd de laatste wedstrijd gespeeld door BCReeshof 1 in Sportcentrum Reeshof. De wedstrijd werd afgesloten met winst. Dit betekent dat het team ongeslagen kampioen is geworden en hiermee kan de club doorgroeien in de 3e Divisie landelijk.
IMG_3342IMG_3340

Met nog twee wedstrijden te gaan in het competitieseizoen had BC Reeshof 1 op zondag 14 januari al het kampioenschap in de vierde divisie al veilig gesteld. De laatste wedstrijd werd op zondag 21 januari gespeeld waarbij veel supporters aanwezig waren om Eeke/ Jetske/ Sara/ Jorg/ Kawing/ Stijn te steunen. Dit resulteerde in een volle en sfeervolle Sporthal Reeshof. Het aanwezige publiek zag BCReeshof 1 met 7-1 de winst pakken tegen BC Bever uit Rijen. Geschiedenis is geschreven, want volgend jaar treedt BC Reeshof voor het eerst aan in de 3e Divisie landelijk!

Ook is er genoeg jeugdtalent bij BC Reeshof, want hier kennen we 2 kampioenen: BC Reeshof U17-1 en BC Reeshof U13-1. Uiteraard zijn wij ook op onze jeugd erg trots. Tenslotte is de jeugd onze toekomst, wij feliciteren hen van harte. De huldiging van onze jeugdteams zal binnenkort plaatsvinden. Hierover wordt iedereen nog bericht!

 

« Terug

» Nieuws archief