Nieuws

Clubkampioenschappen 2018

Op 14 en 15 april 2018 worden de jaarlijkse clubkampioenschappen georganiseerd in sporthal Dongewijk. Flyer

Zowel jeugd als seniorleden kunnen in de diverse onderdelen en klassen spelen voor de fel begeerde titel clubkampioen 2018.

De toernooicommissie is volop bezig met de voorbereidingen van dit toernooi. Ook dit jaar mag er gespeeld worden in 3 disciplines: enkel, heren- damesdubbel en mixed-dubbel. Op zaterdagochtend zal gestart worden met de enkels met aansluitend de finales. Vervolgens worden vanaf zaterdagmiddag en zondag de (mixed) dubbels afgewerkt.

Dit jaar wordt de indeling gebruikt zoals die ook bij Badminton Nederland wordt gehanteerd. Bij voldoende inschrijvingen wordt gespeeld in vier verschillende klassen:

Categorie 6: 4de divisie, hoofdklasse of 1e klasse competitie Noord-Brabant

Categorie 8: 2e en 3e klasse competitie Noord-Brabant

Categorie 9: 4e en 5e klasse competitie Noord-Brabant

Recreanten

Jeugd

De indeling voor de jeugd zal door de trainers worden gedaan. Inschrijven is mogelijk tot 25 maart via http://badmintonnederland.toernooi.nlBij het inschrijven is het lidnummer een verplicht invulveld. Dit is je bondsnummer. Ben je geen lid van de Nederlandse Badminton Bond dan kun je hier een willekeurig nummer invullen.Weet je niet hoe je je moet inschrijven, gebruik dan de handleiding.

Let op! toernooi vindt plaats in Sporthal Dongewijk! Zowel plastic als veren shuttles worden ter beschikking gesteld door de club!

Houd de planning in de gaten via badmintonnederland.toernooi.nl! Planning zal tot uiterlijk vrijdagavond 20.00u worden bijgewerkt! (i.v.m. blessures etc.)

Graag tot zaterdag 14 en zondag 15 april!

« Terug

» Nieuws archief