Nieuws

Jeugd-ouder-jeugd toernooi

De toernooicommissie van SC. BC. Reeshof organiseert op zondag 10 juni 2018 weer het jaarlijkse Jeugd-Ouder Toernooi. Aan dit toernooi kan ieder jeugdlid deelnemen samen met zijn / haar moeder of vader (eventueel een ander familielid). Een nieuw onderdeel bij deze editie is de ouder-jeugd klasse waar seniorenleden zich kunnen inschrijven met zijn / haar (klein) kind. Dus als je altijd al een gezellig toernooitje met (klein) kind hebt willen spelen, is dit je kans! Locatie van dit toernooi is Sporthal Dongewijk. Flyer

De toernooicommissie is volop bezig met de voorbereidingen van dit toernooidat elk jaar weer erg populair is bij de jeugd. Ook dit jaar hebben we voor het koppel dat zich inschrijft met de leukste naam een verrassing in petto.

 

Net als vorig jaar met het jeugd-oudertoernooi is ook dit jaar weer de bedoeling dat kinderen echt samen met hun ouders of verzorgers zullen inschrijven. Wanneer dit niet mogelijk is, is het van belang dat de vervangende speler minstens 20 jaar ouder is dan het kind.

 

Uit voorgaande jaren bleek namelijk dat er als vervanger voor ouder/verzorger werd gekozen voor een sterke seniorenspeler waarbij het duidelijk draaide om de winst, maar de bedoeling van het toernooi is dat kinderen een leuke dag hebben met hun ouders/verzorgers.

 

Teams kunnen zich inschrijven per trainingsgroep:

Groep 1: ZA 09.30u - 10.30u
Groep 2: ZA 10.30u - 11.30u
Groep 3: MA 17.30u - 18.30u
Groep 4: MA 18.30u - 19.30u
Groep 5: MA 19.30u - 20.30u
Groep 6: overig, alleen training op di/wo of do

Groep 7: Senioren

 

Wedstrijd Reglement

 

Het totale inschrijfgeld per team bedraagt €4,00. De inschrijving geschied via http://badmintonnederland.toernooi.nl. Het toernooi duurt van ongeveer 9:00 tot 17:00 uur. Bij inschrijving wordt gevraagd naar de speelsterkte, hier mag ieder getal ingevuld worden. Daar wordt verder niet meer naar gekeken. Voor vragen kunt u contact opnemen met de toernooicommissie: toernooicommissie@scbcreeshof.nl

 

Inschrijving loopt t/m woensdag 31 mei 2018!

Graag tot zondag 10 juni!

« Terug

» Nieuws archief