Nieuws

Friday Nights badmintontoernooi


Vrijdagavond 6 juli 2018 organiseert Badminton Club Goirle een badmintontoernooi in sporthal “De Haspel” te Goirle. Het toernooi begint om 19.00 uur en er wordt gespeeld tot 23.00 uur. De prijsuitreiking zal plaatsvinden rond 23.30 uur en voor degene die nog energie over hebben, gaan we door tot in de late uurtjes. Een avond vol sportiviteit en gezelligheid en met alle faciliteiten voor een onvergetelijk toernooi!

Iedereen van 15 jaar en ouder kan mee doen aan dit toernooi. Het enige wat je moet doen, is een team vormen, bestaande uit 2 personen. Je kunt je inschrijven als een mixed en/of dubbel team. Iedereen heeft de keuze uit 2 onderdelen en op 3 verschillende niveaus: 
1: Goede recreanten en competitiespelers in de 1e of 2 e klasse
2: Betere recreanten en competitiespelers in de 3e, 4e of 5e klasse

3: Recreanten

Wanneer je graag wilt meedoen, maar nog geen partner hebt, mag je je ook als individu inschrijven, wij zullen proberen dan een leuke match voor je te maken!

De inschrijvingskosten per team en per onderdeel zijn € 10 (€ 5 per persoon), dus als je op twee onderdelen meedoet, kost het jou €10. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 22 juni 2018 of tot het vol zit.

Je kunt je inschrijven via: https://goo.gl/forms/4bPT9TN4Iu8nC3oA3

Fridaynight 06-07-2018, ben jij er ook bij? 

Met vriendelijke groeten,

BadmintonClub Goirle  

« Terug

» Nieuws archief