Nieuws

Badmintonplanet Start Best Toernooi 2019

Dag Badmintonvriend,

Je hebt vast wel gehoord van het Badmintonplanet Start Best Toernooi.

Dit jaar zijn we terug met een vernieuwde editie:

Op zaterdag 5 januari 2019 organiseert BC Alouette voor de 13e keer het Badmintonplanet Start-Best toernooi. Dit toernooi zal, net zoals altijd, gehouden worden in Sporthal Naestenbest op de Prinses Beatrixlaan 27 te Best. Alleen dit jaar zijn er een paar updates gehanteerd.

Dit jaar zullen er 2 soorten activiteiten plaatsvinden, waarvan een het oorspronkelijke Badmintonplanet Start-Best toernooi en nu met een ‘Badminton feest’.

Badmintonplanet Start Best Feest voor iedereen onder de 11 jaar.

Het badminton feest is een activiteit waarbij het accent op plezier komt te liggen. Het zal georganiseerd worden in de kleinere zaal waarbij de jeugd op een speelse, ludieke wijze wedstrijden spelen in afwisseling met leuke activiteiten, waarbij ook een springkussen zal zijn. Deze activiteit is voor iedereen van 4 tot 11 jaar, ongeacht het niveau. (Dus ook voor kinderen onder 11 jaar die nog niet badminton spelen). De kosten voor het badminton feest zal €12,50 zijn. Deze prijs is inclusief avondeten.

 

Badmintonplanet Start Best vanaf 11 jaar.

In 2019 is het Start-Best toernooi veranderd. Dit jaar is het ook mogelijk om het toernooi te spelen in de U15 veren! Inschrijven kan in de volgende klassen:

- U13 nylon

- U15 nylon of veren

- U17 nylon of veren

Spelers die trainen bij de badmintonscholen, academy’s, university’s of vergelijkbare selectiegroepen zijn verplicht in te schrijven in de U15 of U17 ‘veren klasse’. Inschrijven kan in maximaal 2 onderdelen, de enkel en de dubbel. De prijs voor 1 onderdeel bedraagt €12,00 en €20,00 voor 2 onderdelen. De prijs is inclusief avondeten.

 

De meegereisde begeleiders/ouders kunnen tegen een geringe vergoeding van €5,00 ook deelnemen aan het avondeten. Gelieve dit vooraf aan te melden via het inschrijfformulier.

Het zijn 2 superevenementen voor jullie jeugdleden en hopen dan ook dat jullie allemaal gezellig en sportief mee komen doen!!

Wij hopen u hierbij genoeg geïnformeerd te hebben, maar komen toch graag met u in contact.

Een persoonlijk berichtje via Facebook of een mailtje naar vz@bc-alouette.nl kan natuurlijk ook. Onze organisatoren zullen uw bericht binnen 24 uur beantwoorden!

 

Tot 5 januari!

 

Mochten uw jeugdleden zich al in willen schrijven kan dat op de volgende manier:

Inschrijven voor het Badmintonplanet Start-Best toernooi óf het badminton feest is mogelijk via https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx… tot en met 22 december

2018 (of eerder indien het maximaal aantal te verspelen partijen is bereikt). Als u nog geen account heeft, kunt u er gratis een aanmaken.

Voor meer informatie zie het regelement van het toernooi:

https://www.toernooi.nl/sport/regulations.aspx….

 

Met vriendelijke groet,

Rens de Beer

Badmintonplanet Start Best

« Terug

» Nieuws archief