Nieuws

OPEN BC ASTERIX TOERNOOI 2019

Op zaterdag 13 april 2019 organiseert BC Asterix al weer voor de negende keer het Open BC Asterix Toernooi. Wij nodigen jullie hier graag voor uit!

Iedereen van niveau 1e t/m 9e divisie bondscompetitie kan deelnemen aan ons toernooi. Met elk jaar meer dan 150 deelnemers belooft het Open BC Asterix Toernooi 2019 opnieuw een geweldige dag te worden. De toernooicommissie hoopt ook dit jaar op een flink aantal fanatieke sporters en tevens op een grote aanloop van publiek.

Schrijf je dus zo snel mogelijk in via badmintonnederland.toernooi.nl [1], want het toernooi liep voorgaande jaren snel vol. Inschrijven kan tot uiterlijk 31 maart 2019, tenzij het maximaal aantal te spelen partijen eerder is bereikt.

WAT IS BELANGRIJK OM TE WETEN OVER HET TOERNOOI?

Wie?                 Er wordt gespeeld in de categorieën 2, 5 en 7 (o.b.v. gespeelde competitiewedstrijden)

Wat?                 Er wordt gespeeld in poules m.u.v. onderdelen met >12 inschrijvingen, deelname is mogelijk aan maximaal 2 onderdelen

Waar?               Sporthal Kralingen te Rotterdam

Tijd?                 Het toernooi duurt van 9.00 uur tot ongeveer 22.30 uur. Aansluitend aan het toernooi wordt er zoals ieder jaar gezellig geborreld!

Kosten?             De inschrijfkosten bedragen EUR10,00 per persoon per onderdeel (inclusief toernooiheffing van Badminton Nederland)

Prijzengeld?       In alle gespeelde onderdelen zijn geldprijzen te winnen. Daarnaast hebben wij natuurlijk een verenigingsprijs uit te delen aan de best presterende vereniging!

Inschrijven?       Via badmintonnederland.toernooi.nl

Wij hopen dat jij samen met ons ook deze editie van het BC Asterix Open Toernooi tot een groot succes komt maken. Voor vragen kun je mailen naar asterixtoernooi@gmail.com.

Natuurlijk is het toegestaan om ook vrienden en bekenden mee te nemen naar de hal tijdens het toernooi, dus als je komt neem dan zo veel mogelijk geïnteresseerden mee!

Met sportieve groet,

De toernooicommissie van het Open BC Asterix Toernooi 2019

« Terug

» Nieuws archief