Nieuws

BCReeshof U11 Nederlands Kampioen

Op zondag 23 juni was BCReeshof U11-1 aanwezig op de Nederlande Kampioenschappen voor Competitieteams (NKC) in Zutphen. Na een paar spannende wedstrijden wist BC eeshof de landstitel binnen te halen.

Het team, bestaande uit Aniek van Nuenen, Nadia Lotus Prinssen, Mike Overbeek en Rody Sistermanns, kwam in de reguliere competitie uit in U11 klasse van Noord-Brabant. Met overtuiging hebben zij het kampioenschap in deze klasse behaald. Vervolgens werden de kampioenen uitgenodigd voor de Brabantse Kampioenschappen voor regioteams. Ook hier werd het team kampioen en dus mocht BCReeshof als vertegenwoordiging van de Regio Noord Brabant U11, zich laten zien op het NKC.

Op het NKC zat BCReeshof in een poule met drie andere verenigingen uit de overige regio’s van Nederland. De eerste wedstrijd was tegen BC Drop Shot uit Den Haag. Deze wedstrijd werd met 4-1 ruim gewonnen. De overige 2 wedstrijden tegen BC Vennewater uit Heiloo en BC Olympia 56 uit Tegelen werden met spannende driesetters in de dubbel uiteindelijk met 3-2 gewonnen.

Voor het eerst in de geschiedenis van BCReeshof dat een competitieteam Nederlands kampioen is geworden. Een knappe prestatie van deze jeugdleden.

SC. BC. Reeshof is opgericht in 1983 waarbij zowel in recreatief als in competitieverband badminton gespeeld kan worden. Op dit moment kent de vereniging 8 jeugdteams, 10 seniorenteams en 1 recreantenteam.

« Terug

» Nieuws archief