Nieuws

Komende 7 dagen geen trainingen, speelavonden en wedstrijden

Beste spelers van SCBC Reeshof,

Het corona-virus heeft na de ontwikkelingen van vandaag ook direct groots effect op onze club.

De burgemeesters, de voorzitters van de drie veiligheidsregio's van Noord-Brabant, hebben de maatregelen genomen om de sociale contacten van Brabanders zoveel mogelijk te beperken en zo verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.  

Citaat dhr.  Weterings:

“Samen en op advies van de medisch deskundige van RIVM en de ziekenhuizen, hebben wij de overtuiging dat als wij een  oproep op u allen doen om daar waar het kan de komende 7 dagen als het niet nodig is geen nieuwe sociale contacten aan te gaan, terughoudend te zijn met de sociale contacten die u heeft dan wij dan in ieder geval kunnen voorkomen dat verdere besmetting gaat optreden ...die terughoudendheid is wenselijk, nee die is strikt noodzakelijk”.

Net als vele andere verenigingen / werkgevers / instanties volgen ook wij het advies van de RIVM en de Brabantse burgemeesters om de komende zeven dagen de sociale contacten te beperken en hebben daarom we besloten de komende 7 dagen geen trainingen, speelavonden en wedstrijden te faciliteren. De speelavonden en trainingen worden hervat op 16 maart tot nader bericht.

Bedankt voor je medewerking en begrip

Met vriendelijke groet

Het Bestuur

« Terug

» Nieuws archief