Nieuws

Uitnodiging Kamp 2021

Hallo jeugdleden,

In deze bijzondere tijden willen we jullie toch alvast een lichtpuntje meegeven om naar uit te kijken, namelijk het jeugdkamp! Plan de volgende datum alvast in jouw agenda of die van jouw ouders in:

vrijdag 4 juni – zondag 6 juni 2021

We kunnen ons voorstellen dat het aankondigen van een jeugdkamp in deze tijden krom voelt. In deze brief zullen we jullie uitleggen welke gedachtes en voorbereidingen er aan vooraf zijn gegaan. Daarna leggen we uit we om gaan met aanmelden voor het jeugdkamp.

Begin 2020 moest de jeugdkampcommissie het jeugdkamp voor dit jaar al reserveren. Toen was er nog geen sprake van corona. Niet lang daarna ging Nederland in lockdown. Toch zijn wij in 2020 wel gestart met het voorbereiden van het kamp, omdat het leek alsof we er in 2021 wel klaar mee zouden zijn. Elke keer als we de uitnodiging met jullie wilden delen, kondigde het kabinet strengere maatregelen aan. Het voelde niet als het juiste moment om dan het jeugdkamp onder de aandacht te brengen. We hebben ook getwijfeld of we het jeugdkamp niet moeten annuleren, maar dan kregen we het aanbetaalde geld niet terug. Daarbij krijgen we een voucher als het jeugdkamp niet kan doorgaan door corona. We delen de aankondiging dus met jullie, zodat jullie iets hebben om naar uit te kijken en we anders het geld kwijt waren dat we al hadden betaald.

Nu duidelijk is waarom we toch hebben gekozen voor de aankondiging, zullen we uitleggen hoe we omgaan met het aanmelden voor het jeugdkamp. We verwachten halverwege april duidelijkheid te hebben over de doorgang van het jeugdkamp. Halverwege april zullen we dan ook de inschrijvingen starten en jullie opnieuw informeren. Kort na de inschrijving zal dan ook het inschrijfgeld worden geïnd. De verwachting is dat dit tussen € 55,- en € 60,- zal liggen. Uiteraard krijgen jullie het geld terug als het jeugdkamp niet kan doorgaan. De jeugdkampcommissie zal bij doorgang ook rekening houden met de dan geldende coronamaatregelen.

Hopelijk is nu duidelijk waarom we het jeugdkamp toch aankondigen en hoe we omgaan met de inschrijvingen. Tot slot willen we jullie het belangrijkste meegeven:

RESERVEER IN JE AGENDA

 

vrijdag 4 juni – zondag 6 juni 2021

 

Groetjes van de jeugdkampcommissie,

Eefje, Eeke, Elko, Esther, Ilse, Jacqueline, Margreet, Marjolein, en Joost

« Terug

» Nieuws archief