Nieuws

CORONA-Update 16-11-2021

Beste leden, vrijwilligers,  en ouder(s)/verzorger(s),

Afgelopen vrijdag heeft het kabinet een persconferentie gehouden en nieuwe maatregelen aangekondigd. In het weekend heeft de competitieleider jeugd, op verzoek van Joost, wat zaken gecommuniceerd met betrekking tot het controleren van de QR-code, tegenwoordig bekend onder de naam CTB (Corona Toegangs Bewijs). Na het overleg van het bestuur op maandag 15 november, waarin is gesproken over de invulling van de maatregelen, zijn we gekomen tot een andere invulling. De maatregelen hebben betrekken op treffen drie onderdelen van onze vereniging: competitie, speelavonden en trainingen van de jeugd en senioren. Hieronder leggen we puntsgewijs uit wat die maatregelen betekenen.

 

Competitie

De zaalwacht voert bij de CTB controle uit bij de klapdeuren die leiden naar de sporthal. Daarna betreed de sporter/de begeleider pas de zaal en/of de kleedkamer.

Publiek is (helaas) niet meer welkom. Ouders die tijdens de wedstrijd helpen tellen merken we aan als vrijwilliger en mogen dus in de zaal helpen. Houd onderling 1,5 meter afstand.

Speelavonden

Er zijn weinig tot geen aanmeldingen binnen gekomen voor het controleren van de CTB. We zijn van mening dat we als vereniging de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van de maatregelen moeten delen. Daarom vindt de CTB controle plaats op basis van een roulatiesysteem. Per speelavond is er voor deze week een verantwoordelijke gevonden. Hij/zij controleert op de avond de CTB, zoekt een nieuwe vrijwilliger voor de week erop en draagt de verantwoordelijkheden over. Op het whiteboard in de zaal zal staan bij je terecht moet om jouw code te laten scannen.

dinsdag: Joost Maes

donderdag: Jeroen Oprinsen

vrijdag: Esther Hollants

Training

Senioren
De spelers voeren een CTB controle uit op dezelfde wijze als beschreven bij ‘speelavonden’.

Jeugd
Bij een training is geen publiek aanwezig. Mocht u, om medische of andere redenen, bij de training van uw kind aanwezig moeten zijn, is natuurlijk mogelijk. Uiteraard is een coronatoegangsbewijs wel verplicht.

Als er na aanleiding van de mail nog vragen en/of opmerkingen zijn horen we het graag!

Met vriendelijke groet,

Koen Visser

Penningmeester SCBC Reeshof

« Terug

» Nieuws archief