Nieuws

CORONA-Update 26-11-2021

Beste spelers, ouders en vrijwilligers,

 

Eerder vanavond heeft premier Rutte bevestigd wat eerder vandaag al uitlekte;

Alle amateursport wordt tussen 5 uur 's avonds en 5 uur 's ochtends stil gelegd.

Sportaccommodaties worden gedurende die periode gesloten.

Wat betekent dat voor onze vereniging ? Daarover heeft het bestuur vandaag onderling en met de TC kort van gedachte gewisseld. De conclusie is als volgt:

 

In het weekend, dus op zaterdag en zondag, gaan de ingeplande activiteiten ongewijzigd door.

Dat zijn dus de trainingen voor onze jongste leden op zaterdag en de thuiswedstrijden voor zowel jeugd- als senioren competitieteams op zondag. Of dat ook geldt voor uitwedstrijden zal afhangen van de organiserende clubs. In de sporthal blijven de maatregelen zoals eerder gecommuniceerd ongewijzigd van kracht. Dus: mondkapjes in de gangen, QR-controle in de zaal voor iedereen vanaf 18 en geen toeschouwers in de zaal. Voor bezoekende teams maximaal 1 begeleider per kind.

 

De overige activiteiten gaan vanaf nu niet meer door. Dat betreft de jeugdtrainingen op maandag, de extra trainingen op dinsdag en donderdag en de senioren-speelavonden op dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

In de loop van de week zullen wij nauwlettend volgen wat de reacties van de gemeente, de badmintonbond en NOC-NSF zullen zijn. Als daar aanleiding toe is zullen wij jullie opnieuw informeren over wijzigingen in bovenstaande situatie.

Het is helaas niet anders.        

 

Met vriendelijke groet,

Koen Visser

Penningmeester SCBC Reeshof

« Terug

» Nieuws archief