Nieuws

Sportief begin jeugd met Start-Best jeugdtoernooi

Een flink aantal jeugdleden (20) van BC Reeshof zijn 2011 zeer sportief van start gegaan. Op 2 januari hebben zij deelgenomen aan alweer de vijfde editie van het Start-Best jeugdtoernooi (BC Alouette).

Met een deelnemersveld van maar liefst 200 spelers beloofde dit toernooi dus een interessante krachtmeting te worden. Zeker gezien het feit dat onze NBBJ selectiespelers een klasse hoger dienden uit te komen! Voor sommige van hen was dit zelfs een verplicht toernooi.

Zoals elk jaar verliep het toernooi in alle opzichten gesmeerd. De wedstrijden verliepen steeds netjes binnen het tijdschema. De spelers hoefden zelf niet te tellen waardoor er genoeg tijd overbleef om clubgenootjes aan te moedigen of gewoon tussendoor  lekker iets anders te doen. De gebruikelijk spelcomputerhoek was ook weer geïnstalleerd en natuurlijk druk bezocht. Wellicht is het voor de organisatie een idee om deze hoek te voorzien van wat extra speakers zodat hier ook de wedstrijdnummers goed doorkomen! Verder liep de clubmascotte Leeuw-Erik rond om de positieve sfeer hoog te houden.

2011_j_startbest

Op sportief gebied heeft onze club zich ook van haar goede kant laten zien. Een opvallende prestatie was er van Vicky Glasmacher die de enkel U17 (na een zeer spannende finale!) en de dubbel samen met Maaike Tieleman had gewonnen. Verder wist Shania Hasenbalg met haar partner de meisjesdubbel U15 op haar naam te schrijven. Daarnaast waren er enkele Reeshof spelers die een andere  podiumplaats wisten te veroveren. En ook dit waren zeer goede prestatie aangezien veel van deze spelers een leeftijdsklasse hoger uitkwamen.

Hieronder een overzicht:

U13   U15   U17  
Liem Nuijten 3e/ 4e JE U13 Jorg van Beurden 2e JE U15 Vicky Glasmacher  1e ME U17 plastic
Shania Hasenbalg 1e MD U13 Boyd Brekelmans      3e/ 4e JE U15   1e MD U17 plastic
Eeke van Beurden  2e MD U13   2e JD U15 Maaike Tieleman     3e/ 4e ME U17 plastic
      Lai Nuijten  3e/ 4e JD U15   1e MD U17 plastic
      Yvette Laros 3e/ 4e  MD U15 Jill Jacobi     3e/ 4e 3e/4e ME U17 plastic
              2e 2e     MD U17 veren
                 

       

 

 

« Terug

» Nieuws archief