Nieuws

Jeugd BC Reeshof kent 7 Brabantse Kampioenen

Op 12 en 13 februari hebben een groot aantal jeugdspelers van onze club deelgenomen aan de Regionale Brabantse Kampioenschappen. Deze werden georganiseerd door BC Tilburg en vonden het gehele weekend plaats in sporthal T-Kwadraat. BC Reeshof sleepte uiteindelijk de meeste bekers mee naar huis.

Op dit toernooi waren een kleine 200 jeugddeelnemers aanwezig van diverse clubs uit Brabant. Onze club werd vertegenwoordig door 21 jeugdleden. Hieronder een groepsfoto van alle deelnemers, met daaronder overizcht van alle namen op alfabetische volgorde:

2011_J_Brabantstotaal

Anne Jorg Max
Boyd Joost Pim W
Cas Joris Sara
Chelsey Lars K. Sanne
Eeke Liem Shania
Ilse Maaike Yvette
Jill Maud Vicky

 

Deze spelers kwamen uit in verschillende klasse, te weten: U11, U13 en U15. Na 2 lange dagen waar flink werd gestreden voor de kampioenschap gingen onze spelers naar huis met diverse prijzen. Zeven spelers behaalde de titel Brabants Kampioen.  Hieronder een overzicht van de resultaten van de spelers: 

Brabants Kampioen  
Lars Kros 1e HD
Eeke van Beurden 1e DD
Liem Nuyten 1e HD 
Boyd Brekelmans 1e HE
Jorg van Beurden 1e HD en GD
Shania Hasenbalg 1e DD en GD
Jill Jacobi 1e DD en GD

 

2e plaats  
Lars Kros HE en GD
Eeke van Beurden GD
Sara Pierens DE
Boyd Brekelmans HD

 

Halve finale behaald Kwart finale behaald
Vicky (DD) Jill (DE)
Maaike (DD) Maaike (DE)
Chelsey (DD) Vicky (DE)
Yvette (DD)  

 

Het lukte enkele spelers net niet om de overwinning te halen, desondanks hebben zij goed gespeeld op het toernooi. Zeer spannende wedstrijden werden gespeeld, dus ook het publiek kwam niks tekort aan spanning en sensatie. Een behoorlijk aantal prijzen heeft BC Reeshof in de wacht gesleept en dus kreeg onze club een grote beker mee naar huis voor de club met de meest behaalde prijzen. Zowel trainers/ ouders en bestuur zijn trots op de prestatie van onze jeugdspelers. Dit beloofd veel voor de toekomst. 

Bekijk ook ons fotoboek, met  aparte foto's van elke prijswinnaar van de Reeshof.

2011_J_brabantskamp

brabants kampioenen

« Terug

» Nieuws archief