Nieuws

Roosendaalse Badmintonkampioenschappen

In het weekend van 16 en 17 april 2011 vonden de Roosendaalse Kampioenschappen van ROBAD plaats. Voor een aantal jeugdleden die ook trainen bij het Regionaal Trainings Centrum Breda (RTC-Breda), was dit een verplicht toernooi. Anderen hebben op eigen titel ingeschreven.

Het mooie van dit toernooi is dat er altijd gestreefd wordt om zo veel mogelijk onderdelen in poulevorm te spelen, en niet middels het knock-out systeem. Daardoor ben je in de gelegenheid om altijd toch een aantal wedstrijden te spelen, in plaats van dat je er na een verliespartij meteen uit ligt. We mogen als vereniging trots zijn op de resultaten.

 

Er waren in de jeugd:
1e plaatsen voor Cas (HE J4, GD J4, HD J4), Joris (HD J4), Ilse (DE J4), Joost (HDJ3),
2e plaatsen voor Joris (GD J4, HE J4), Ilse + Maud (DD J4), Joost (GD J3), Lars + Bart (HD J1).
Verder waren er nog derde plaatsen voor Pim (GD J4, HD J4) en Lars (HE J1).

 

Vermeldenswaardig is de winstpartij van Lars in de HE op de, wat later bleek, kampioen van het toernooi. Het was een spannende uitstekend gespeelde driesetter. Ons jeugdlid Vicky deed bij de senioren in de D klasse mee en werd ongeslagen zonder setverlies kampioen in de DE-D. Verder ook in de DD-D en derde in de GD-D.
Verder was er genoeg te genieten van andere partijen in A-B-C en D senioren klassen. Ook voor de jeugd is hier nog veel van te leren op technisch en met name tactisch vlak. Ook het loopwerk van sommige spelers was oogverblindend, en een goed voorbeeld.

« Terug

» Nieuws archief