Nieuws

4 Brabants kampioenen bij BC Reeshof

In het  weekend van 11 en 12 februari werd er in sporthal T-Kwadraat in Tilburg gestreden om de titel Brabants Kampioen. BC Reeshof heeft goede resultaten gehaald op dit toernooi.

BC Reeshof was met maar liefst 18 deelnemers goed vertegenwoordigd op dit toernooi. Er werd in diverse leeftijdklassen gespeeld, van U11 t/m U17. Voor een aantal spelers was het hun eerste ervaring om mee te doen aan dit toernooi. Anderen moesten proberen om de hoge verwachtingen waar te maken. De toeschouwers hebben kunnen genieten van alle wedstrijden, al werd soms voor een aantal ouders de spanning bijna te veel.

Uiteindelijk ging BC Reeshof met maar liefst 13 prijzen naar huis! In de categorie onder 11 jaar werden Brabants Kampioen Lars Kros, Eeke van Beurden en Liem Nuijten. In de categorie onder 13 jaar Shania Hasenbalg. Ook waren er 2e plaatsen voor Sanne Moonen, Anne Seebregts en Lai Nuijten. De volledige uitslagen zijn te vinden op badmintonnederland.toernooi.nl

Spelers die meegedaan hebben van de Bc Reeshof en hun resultaten:

Aisha Bounin( kwart Finale in de GD) , Boyd Brekelmans( 3e   in de JE) , Maud van Berkom (3e  in de MD), Koen van Boxtel (3e  in de JD, 3e in de JE)  Bram Lenaers(3e  in de JD)   Stefanie van Dinter (kwart finale GD), Dio van Gils (kwart finale in de JD), Lotje van der Meijs( halve finale in de MD), Sara Pierens (3e in de ME), Coini Spitters (2e ronde in de GD). Pim Weststrate (2e ronde in de GD)

Het mag duidelijk zijn dat we van deze jeugd in de toekomst meer zullen horen.

« Terug

» Nieuws archief