Nieuws

Jeugdleden BC Reeshof naar Junior Master Tegelen

Tijdens het weekend van onze eigen clubkampioenschappen, misten we helaas een groot aantal jeugdspelers. Zij namen het weekend van 21-22 april deel aan het Junior Master Circuit in Tegelen. Deze jeugdspelers van BC Reeshof maken bijna allemaal deel uit van de NBBJ, Badminton School.

Alle spelers namen 2 dagen deel aan dit toernooi en probeerden uiteraard zo ver mogelijk te komen. Onder de deelnemers waren er diverse badmintonscholen en academies aanwezig. In de U15 en U17 waren er ook deelnemers van de Nationale Selectie uit Suriname. Zij zijn voor 4 weken in Nederland en nemen deel aan diverse toernooien. En ja… ze waren goed! Onze Reeshof spelers zorgden voor menig spannende wedstrijd, waarbij de ouders met zweet in hun handen op de tribune zaten te kijken.

De uitslagen waren veelbelovend. De prijsuitreiking werd letterlijk een groot feest. De prijswinnaars uit Suriname maakten een spetterende dans show terwijl ze hun prijs in ontvangst namen. Daar konden wij als Nederlanders toch niet bij achterblijven. Zo dachten Liem en Lars er ook over. Bij het ophalen van hun prijs lieten zij een mooie dans show zien. Het publiek genoot enorm van deze bijzondere afsluiting!

Wij feliciteren alle prijswinnaars met het behaald resultaat:

 

    U11   U13
ME 1e plaats Liem Nuijten    
  2e plaats Lars Kros    
         
VE 1e plaats Eeke van Beurden 2e plaats Shania Hasenbalg
      3e/ 4e plaats Sanne Moonen
         
MD 1e plaats Lars Kros en Liem Nuijten    
         
VD     1e plaats

Shania Hasenbalgen partner

      2e plaats Sanne Moonen en Anne Seebregs
         
GD 1e plaats Lars Kros en Eeke van Beurden 1e plaats Shania Hasenbalg en partner
  2e plaats Liem Nuijten en partner 2e plaats Sanne Moonen en partner

 

 

    U15
ME 3e/ 4e plaats LaiNuijten
     
GD 3e/ 4e plaats Aisha Bouning en partner

 

 

« Terug

» Nieuws archief