Nieuws

Deelname Reeshof Open Roosendaalse Kampioenschappen

Een delegatie van BC Reeshof heeft afgelopen weekend meegedaan aan het jubileumtoernooi van Robad (45e editie). Zoals gebruikelijk worden alle onderdelen in poulesysteem gespeeld. Dat garandeert meerdere wedstrijden per onderdeel. Met Maaike Tielemans, Stefanie van Dinther, Linda vd Broek, Sara Pierens, Sanne Moonen, Anne Seebregs, Tim van Berkom, Joost Maes, Cas Laureijsen en Paul van Berkom was BC Reeshof weer van de partij.

Er zijn goede prestatie neergezet. Zo wist Maaike Tielemans knap een set te winnen van een speelster uit de 4e divisie. Sara Pierens en Linda vd Broek haalden de halve finale in de DD-B. Stefanie van Dinther en haar partner haalden ook de halve finale in de GD-B. 

Daarnaast was er succes voor Sanne Moonen, kampioen geworden in de DE-C (een herhaling van twee weken eerder waar zij in Geldrop ook al de DE-C won).

 

 

 

Sanne Moonen en Anne Seebregs bereikten ook de halve finale DD-C. Cas Laureijsen deed hetzelfde in de HE-D.

Verder wonnen Anne Seebregs en Paul van Berkom de GD-C (na nipt verlies van Joost Maes en Linda vd Broek in de finale in Geldrop).

Het was een bijzonder gezellig toernooi waar BC Reeshof zich weer goed heeft laten zien. Er waren ook poules voor de jeugd, maar helaas weinig inschrijvingen. Mocht je mee willen doen volgend jaar, is dit toernooi wel een aanrader, zeker ook omdat er in poules begonnen wordt zodat je altijd een paar partijen kunt spelen. En voor de moeders die mee komen kijken, het is bij Rosada factory outlet om de hoek.

« Terug

» Nieuws archief