Nieuws

Het laatste nieuws van de Club

Het laatste nieuws van de club…

SCBC Reeshof tekent voor de toekomst

website_blog_tekenen voor de toekomst

Afgelopen zomer zijn Marcel Paijmans, Marieke Smits, Maarten Meeuwis, Jolanda van de Wijgert, Elly van de Wouw en Joost Maes onder begeleiding van John en Monique van Verenigingsondersteuning Tilburg het proces Tekenen voor de toekomst gestart. Waarom? Zodat onze vereniging over 10 jaar nog bestaat door het eens kritisch tegen het licht te houden en aanpassingen te doen waar nodig. We zoeken samen met jullie naar antwoorden op de grote vragen:

  • Welke club waren we?
  • Welke club zijn we?
  • Welke club willen we zijn?

Alleen kunnen we die antwoorden niet vinden en daarvoor hebben de je hulp nodig! We zetten daarom een enquête uit onder de leden.. Afgelopen speelavonden hebben een aantal leden het al ingevuld. We hopen op een zo’n groot mogelijke respons dus willen we 10 minuten van je tijd vragen. Volg de link, vul de enquête in en draag bij aan het maken van een toekomstbestendige vereniging!

 

Powerpoint: Wat zou jij doen als je één dag de voorzitter zou zijn?

Powerpoint: DESTEP analyse van SCBC Reeshof