Nieuws

Het laatste nieuws van de Club

Het laatste nieuws van de club…

Genomineerd tot sportvrijwilliger van het jaar: Bas Visser

website_blog_sportvrijwilliger van het jaar
Bas Visser zet zich al heel wat jaren in voor onze club. Hij is al ruim 11 jaar (!) trainer op de zaterdag ochtend🏸, zit sinds 2019 bij de TC waarvan hij in 2022 voorzitter werd, pakt al geruime tijd taken op rondom EHBO/BHV, helpt bij vrijwel alle jeugdactiviteiten mee en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het bestuur 😉 Dat is dus best een hoop!
Het bestuur heeft Bas aangedragen bij het Tilburgs Sportgala als Sportvrijwilliger van het jaar en de jury heeft hem genomineerd!🏆

Op 26 januari zal tijdens het sportgala bekend worden gemaakt wie er wordt bekroond tot sportvrijwilliger 2023. En om ervoor te zorgen dat Bas er met de winst vandoor gaat hebben we jullie nodig! Stem op Bas als Sportvrijwilliger van het Jaar en zorg ervoor dat hij de titel mee naar huis sleept.

Stemmen kan door de link naar het Brabants Dagblad te volgen. Je kunt stemmen tot vrijdagmiddag 19 januari 19.00.

Leuk weetje: vorig jaar was Adri Vissers genomineerd tot Sportvrijwilliger van het jaar, omdat hij zich al ruim 20 jaar inzet voor de vereniging.